Selecteer een pagina
T-Zone of T-Zone XL (new)

Nooit meer een uitgroei! De T ZONE behandeling is een uitgroeibehandeling voor klanten die hun haar hebben laten verven. Deze behandeling wordt gedaan om zo de uitgroei van het aangezicht (scheiding tot aan de kruin en contourlijn) te onderhouden. Dé oplossing voor iedere vrouw die zich weer snel ergert aan haar uitgroei en/of grijze haren.

Kleuren

Je uitgroei bijwerken, je kleur opfrissen of een nieuwe kleur. Tijdens het adviesgesprek bespreekt de stylist aan de hand van jouw wensen en haar welke behandeling het beste bij je past, zodat je altijd verzekerd bent van het mooiste resultaat!

Two Tone

Je wilt je uitgroei bijgewerkt hebben maar ook wat lichte of donkere kleuraccenten in je haar voor een frisse en speelse look! Met  behulp van diverse technieken brengen we mooie kleuraccenten in je haar en je uitgroei wordt bijgewerkt. Met deze behandeling zorgen wij voor een prachtige kleuring die bij jou past. Een duo kleuring kan “twee in een” zijn of twee losse behandelingen.

Color shades

Je vind je eigen haarkleur mooi, maar je wilt er iets aan toevoegen zonder dat je dit vaak hoeft bij te werken. Natuurlijke en lichte plukjes verdeeld over je haar zijn dan een perfecte oplossing! Geschikt voor kort haar.

Milk_shake color expression & Direct Color

Een van de nieuwste kleurbehandeling @Soho! Deze natuurlijke kleuringen geven je een fantastische natuurlijke look met prachtige glans. Voor iedereen die niet van zo’n geverfde look willen en hun eerste grijze haren willen wegwerken. Erg mooi voor langere haarlengtes! Een echte premium kleur behandeling.

Highlights

(lichte accenten) en lowlights (donkere accenten)- los van elkaar of door elkaar- is dé specialiteit van Soho! Hiermee zetten wij prachtige & natuurlijke kleur accenten die tot aan de haaraanzet geplaatst worden voor een mooier en natuurlijker eindresultaat.

•Top Worden alleen op de bovenkant en net over de kruin geplaatst. Perfect als je jouw highlights weer bijgewerkt wilt hebben omdat je een uitgroei hebt.

Top & Tail Folies worden bovenop gezet en aan de zijkanten bij het oor en in de nek. Ideaal als je je haar uit je gezicht draagt of weleens opsteekt.

•Totally Blond  Er worden overal highlights geplaatst, ook in de onderste lagen en bij de nekpartij. Een aanrader als je van heeeeeel blond houdt en wanneer je je haar alleen maar opsteekt.